// NEW ELECTRONIC SERIES //

Wydarzenie organizowane przy współpracy z Monkey Shoulder.

Międzyplanetarna podróż po Ekliptyce, w której światło i dźwięk splątają się w jedno hipnotyzujące doświadczenie. Audio-wizualne show przeniesie Cię w inny wymiar.

GLOWAL (Italy)

Włoscy producenci, Fabio Giannelli i Alessandro Gasperini, łączą siły tworząc artystyczny sojusz muzyczny pod nazwą Glowal. W ich głęboko poruszających produkcjach duet splata hipnotyzujące klimaty, chwytliwe rytmy i emocjonalne wokale, tworząc wyjątkową tożsamość dźwiękową. Już krótko po pojawieniu się na scenie, Glowal zdołali urzec wyobraźnię miłośników muzyki elektronicznej oraz wpływowych trendsetterów, ustanawiając się jako dynamiczny i nowatorski duet o globalnym zasięgu.

 https://soundcloud.com/glowal

BESKRES (rezydenci cyklu):

Radek Krzyżanowski i Michał Słodowy, członkowie tria Kamp! W swoich setach wyrażają zamiłowanie do mocniejszych gatunków muzycznych, który w połączeniu z wrażliwością znaną z koncertów oraz inspiracją płynącą z natury, tworzy oryginalny muzyczny miks. Taki format pozwala nie tylko na dzielenie się ulubionymi kawałkami z publiką klubową, ale i na przedstawienie dotychczasowym słuchaczom nowego podejścia do elektroniki. O tym, co grają, mówią “romantic techno”, a w ich muzycznej selekcji znajdują się produkcje z takich wytwórni jak Crosstown Rebels, Oddity czy Afterlife, ale także utwory Jorisa Voorna i Adana Twins.

 https://biglink.to/beskres

SINCZ:

Andrzej Siniarski-Czaplicki, znany jako Sincz, to warszawski DJ i producent muzyczny. Charakteryzuje swój styl muzyczny jako House oraz Melodic House Techno.

 https://soundcloud.com/sincz

PIEKŁO NAD NIEBEM (1UP):

FRAU KOCHMANN (aka BEXA) / TAAN

VISUAL ART / SCENOGRAPHY

TAX NIEBO: 60 PLN

LISTA HALF PRICE: 30 PLN do 24:00

21+

rezerwacje@klubniebo.pl

Monkey Shoulder – to triple (blended) malt, bez bagażu tradycji i nadmiernego sztywniactwa. Jego bogatym smakiem i aromatem można się delektować z dodatkiem wody lub lodu. Zachęcamy jednak do łamania skostniałych konwenansów i cieszenia się jego subtelnym smakiem w koktajlach.

Pokaż mniej