// NEW ELECTRONIC SERIES //
Wydarzenie organizowane przy współpracy z Monkey Shoulder.
Międzyplanetarna podróż po Ekliptyce, w której światło i dźwięk splątają się w jedno hipnotyzujące doświadczenie. Audio-wizualne show przeniesie Cię w inny wymiar.
✸ GLOWAL (Italy)
Włoscy producenci, Fabio Giannelli i Alessandro Gasperini, łączą siły tworząc artystyczny sojusz muzyczny pod nazwą Glowal. W ich głęboko poruszających produkcjach duet splata hipnotyzujące klimaty, chwytliwe rytmy i emocjonalne wokale, tworząc wyjątkową tożsamość dźwiękową. Już krótko po pojawieniu się na scenie, Glowal zdołali urzec wyobraźnię miłośników muzyki elektronicznej oraz wpływowych trendsetterów, ustanawiając się jako dynamiczny i nowatorski duet o globalnym zasięgu.
⇾ https://soundcloud.com/glowal
✸ BESKRES (rezydenci cyklu):
Radek Krzyżanowski i Michał Słodowy, członkowie tria Kamp! W swoich setach wyrażają zamiłowanie do mocniejszych gatunków muzycznych, który w połączeniu z wrażliwością znaną z koncertów oraz inspiracją płynącą z natury, tworzy oryginalny muzyczny miks. Taki format pozwala nie tylko na dzielenie się ulubionymi kawałkami z publiką klubową, ale i na przedstawienie dotychczasowym słuchaczom nowego podejścia do elektroniki. O tym, co grają, mówią “romantic techno”, a w ich muzycznej selekcji znajdują się produkcje z takich wytwórni jak Crosstown Rebels, Oddity czy Afterlife, ale także utwory Jorisa Voorna i Adana Twins.
✸ SINCZ:
Andrzej Siniarski-Czaplicki, znany jako Sincz, to warszawski DJ i producent muzyczny. Charakteryzuje swój styl muzyczny jako House oraz Melodic House Techno.
⇾ https://soundcloud.com/sincz
PIEKŁO NAD NIEBEM (1UP):
✸ FRAU KOCHMANN (aka BEXA) / TAAN
VISUAL ART / SCENOGRAPHY
TAX NIEBO: 60 PLN
LISTA HALF PRICE: 30 PLN do 24:00
21+
rezerwacje@klubniebo.pl
Monkey Shoulder – to triple (blended) malt, bez bagażu tradycji i nadmiernego sztywniactwa. Jego bogatym smakiem i aromatem można się delektować z dodatkiem wody lub lodu. Zachęcamy jednak do łamania skostniałych konwenansów i cieszenia się jego subtelnym smakiem w koktajlach.
Pokaż mniej