Już po raz piąty macie okazję spędzić Sylwestra w największym domu w Poznaniu. W tym roku również stawiamy na sprawdzoną formułę podziału nocy na części.
Zaczynamy od 19:00 z gwarancją miejsca siedzącego, welcome drinkiem w ręku i pysznym cateringiem na stołach w cenie 129zł. Rezerwacje grup będą ulokowane w osobnych pokojach. Szczegółowa lista cateringu na dole pod opisem.
Przed północą zapraszamy wszystkich na część drugą, w której skupiamy się głównie na parkietowych uciechach, zbyt głośnych rozmowach i toastach przy barze- wstęp dla tych, którzy chcą dołączyć dopiero na te część- 40 zł.
Zaczynamy od 19:00 z gwarancją miejsca siedzącego, welcome drinkiem w ręku i pysznym cateringiem na stołach w cenie 129zł. Rezerwacje grup będą ulokowane w osobnych pokojach. Szczegółowa lista cateringu na dole pod opisem.
Przed północą zapraszamy wszystkich na część drugą, w której skupiamy się głównie na parkietowych uciechach, zbyt głośnych rozmowach i toastach przy barze- wstęp dla tych, którzy chcą dołączyć dopiero na te część- 40 zł.
Jak zawsze w sylwestrową noc gramy głośniej i wyraźniej!
Parkiet poprowadzą: ŻAR, Thomas Palec b2b Trailen (back to the oldies set), TBA
Parkiet poprowadzą: ŻAR, Thomas Palec b2b Trailen (back to the oldies set), TBA
Wszystkie osoby, które zakupią bilety na część I lub II zapraszamy na całodziennie świętowanie Nowego Roku w ramach specjalnej edycji “Ósmego dnia tygodnia”, którego gospodarzami są Keytov i Simon. Kolejnych grających przedstawimy niebawem.
Bilety już teraz do kupienia w Housie w godzinach otwarcia lokalu lub poprzez biletomat.pl w szczegółach wydarzenia.
Catering sylwestrowy w I części:
- barszcz czerwony
- kruche paszteciki z cebulką i grzybami
- mix hiszpańskich oliwek
- smalec klasyczny oraz wege
- ogórki kiszone
- hummus klasyczny
- hummus suszone pomidory
- pasta z czerwonej fasoli, papryki, pomidorów i harrisy
- pieczony pasztet z śliwką/ żurawiną
- kanapeczki na ciepło z jabłkiem,
boczkiem, cheddarem, miodem i tymiankiem - kanapeczki na ciepło z serem lazur,
gruszką, orzechami, rukolą, kremem
balsamicznym - świeże pieczywo (żytnie, pszenne,
wieloziarniste) - świeże warzywa do chrupania
(papryka,seler naciowy, marchew,
ogórek) - pałeczki grissini
- krakersy
- chipsy